Nieuws

Trotse cateringpartner Sport1 Open 2014!

Tijdens de 22e editie van de Sport1 Open draagt Boenk + Van der Linde zorg voor de publieks- en VIP catering. Bezoekers van het Challenger tennistoernooi op de Mets tennisbanen kunnen van 7 t/m 13 juli genieten van het uitgebreide assortiment aan eten en drinken.

Boenk + Van der Linde zal zich op de Sport1 Open presenteren op het compleet vernieuwde Mets Plaza. Op dit voor iedereen toegankelijke plein, kunnen bezoekers genieten van een uitgebreid Food Court en een sfeervolle Wine Bar.

Ivo Pols, toernooidirecteur van de Sport1 Open, kijkt vol vertrouwen uit naar de samenwerking met Boenk + Van der Linde: “We zijn blij dat we een partij aan ons toernooi te verbinden die veel ervaring heeft met het cateren van grootschalige evenementen. Van der Linde was bijvoorbeeld tijdens de Nuclear Security Summit in Den Haag verantwoordelijk voor de catering. Met een partij die zo’n grote en complexe klus kan klaren, zullen onze bezoekers op het gebied van catering niets te kort komen.”

Hans van der Linde, algemeen directeur van Boenk + Van der Linde: “Wij zijn trots dat wij met ons nieuwste label een samenwerking zijn begonnen met het Sport1 Open. Deze samenwerking biedt ons goede mogelijkheden en kansen om met de zakelijke markt in de regio Den Haag in contact te komen en is voor ons een kans om onze producten en kwaliteiten te tonen.”

Toast op de samenwerking tijdens het Sport1 Open tennistoernooi 2014.

Op zoek naar een locatie?