Nieuws

Persbericht

Cateraars Boenk en Van der Linde gaan samenwerking aan

Afgelopen week is een nieuwe samenwerking tot stand gekomen tussen Boenk Catering en Van der Linde Catering + Evenementen. Deze samenwerking is gebaseerd op het krachtige netwerk van Boenk Catering in de regio Den Haag en de kwalitatief hoogwaardige productie en uitvoering van Van der Linde Catering + Evenementen vanuit haar moderne ISO gecertificeerde productiecentrum tussen Rotterdam en Den Haag.

“Het is logisch dat beide partijen de krachten gaan bundelen” vertelt Hans van der Linde. “Wij zijn al enkele jaren actief in Den Haag en zien die regio als een belangrijke aanvulling op onze activiteiten die van oudsher met name op de regio Rotterdam waren gericht. Daarnaast hebben wij nog ruimte in onze productiecapaciteit om de relaties van Boenk optimaal te blijven bedienen van kwalitatief hoogwaardige catering.”

“Uiteraard zullen de relaties van Boenk Catering nog steeds vaste gezichten in de markt tegenkomen, waarbij voormalig eigenaar Fred Weerdenburg onze vooruitgeschoven contactpersoon zal blijven. Dit is met name een wens van Fred zelf, die veel te danken heeft aan zijn relaties en daarom ook zelf voorop wil blijven lopen in de toekomst. Afhankelijk van de gesprekken deze week zullen wellicht ook enkele andere medewerkers hieraan toegevoegd kunnen worden. Een duidelijke rolverdeling tussen het verkoopteam en de planning en uitvoering door het team van Van der Linde Catering + Evenementen”

Twee weken geleden, op 2 juli jl. werd onverwachts het faillissement uitgesproken over Boenk Catering, nadat de activiteiten in het top-restaurant Creme Crue in Rijswijk, waar de cateraar eigenaar van was, ook de cateringtak meetrok in het faillissement.

Fred Weerdenburg voegt er aan toe: “De afgelopen weken waren de minst leuke uit mijn carrière tot nu toe, maar ik ben dankbaar met alle warme reacties die ik en mijn vrouw ontvangen hebben. De afgelopen 10 jaar hebben wij ons hart en ziel in het bedrijf gelegd, waarbij wij altijd kwaliteit hoog in het vaandel hadden staan. Wij willen onze relaties ook niet in de steek laten en hebben daarom in Van der Linde Catering + Evenementen de ideale partner gevonden. Boenk Catering was ook nog steeds succesvol en rendabel en verdient daarom een tweede kans. Onder de handelsnaam Boenk & Van der Linde, zullen de opdrachten ook in de toekomst in goede handen zijn. Ik ben blij, dat ik mijn steentje hieraan kan blijven bijdragen.”

De locaties in Den Haag, waar Boenk Catering actief was, zijn zelfstandig een oplossing aan het realiseren voor de uitvoering van cateringactiviteiten. Vooralsnog zal Boenk & Van der Linde hier geen rol in spelen.

“Door de nieuwe activiteiten in Den Haag onder de naam ‘Boenk & Van der Linde’ uit te voeren zullen de opdrachtgevers direct herkennen, dat ze het beste van twee werelden in huis halen. De synergie van beide merken zal ook in de toekomst blijven zorgen voor een sterke cateringpartner in de regio Den Haag zijn.” besluit Hans van der Linde tot slot trots.

Op zoek naar een locatie?