Nieuws

CORPUS en Boenk + Van der Linde Catering gaan samenwerking aan!

Oegstgeest, 16 december 2014 – Met het ondertekenen van het contract door Philippe Remmers, operationeel directeur van CORPUS Exploitatie BV en Hans van der Linde, directeur van Boenk + van der Linde Catering, op vrijdag 12 december 2014, is een nieuwe samenwerking tot stand gekomen.

CORPUS biedt onder de naam CORPUS Culinair de bezoekers aan de ‘reis door de mens’ al jaren een uitstekend en verantwoord assortiment van vers bereide producten aan. In het CORPUS Congress Centre zijn inmiddels ook grote stappen gezet in het aanbieden van een uitvoerig culinair aanbod voor congressen en evenementen. Geheel in lijn met verantwoord eten als één van de kernwaarden van CORPUS, wordt in het assortiment rekening gehouden met trends in verantwoorde voeding en met een verantwoord beleid op basis van het Green Key (Gold) predicaat. CORPUS heeft ook de recent in werking getreden wetgeving Allergenen vanzelfsprekend uitgevoerd.

Voor de uitvoering van een aantal speciale partijen heeft CORPUS nu de samenwerking gezocht met Boenk + Van der Linde, ontstaan uit het krachtige netwerk van Boenk Catering in de regio Den Haag en de kwalitatief hoogwaardige productie en uitvoering van Van der Linde Catering + Evenementen uit de regio Rotterdam.
Philippe Remmers, operationeel directeur van CORPUS ‘reis door de mens’, verkondigt dat hij verheugd is met deze samenwerking. Waar het regionale karakter en de oorsprong als familiebedrijf wellicht een eerste aanzet gaven tot de keuze voor deze cateraar,speelde kwaliteit natuurlijk de grootste rol. De verkiezing tot “Beste Party- en Eventcateraar 2014” (Misset Catering Awards 2014) en de kans te cateren tijdens de veelbesproken Nucleaire Top in Den Haag in het voorjaar van dit jaar zijn hier illustratief in. Joyce Buskens van Boenk + Van der Linde voegt toe “Zorgen dat iedereen blij verrast is bij binnenkomst en met een glimlach het evenement verlaat; dat is en blijft ons doel!”

In CORPUS Congress Centre vinden jaarlijks vele zakelijke en particuliere evenementen plaats. De ruime congreszaal (540 gasten), lounge (500 gasten), meerdere breakoutzalen en het Penthouse zijn aansprekende locaties voor bijeenkomsten op o.a. het gebied van mens en gezondheid. Het CORPUS Congress Centre maakt deel uit van een complex waarbinnen ook CORPUS ‘reis door de mens’ – dé attractie van het menselijk lichaam – is gehuisvest. Binnen CORPUS staan Veel bewegen, Verantwoord eten en Gezond leven centraal.

Boenk + Van der Linde Catering is het cateringlabel voor de regio Den Haag, Leiden en Noordwijk met kantoor in Den Haag en wordt ondersteund door het landelijke netwerk van Van der Linde Catering + Evenementen met een eigen ISO gecertificeerde productiekeuken in Zuid-Holland. De keuken werkt met hoogwaardige ingrediënten, vers van het seizoen en het liefst uit de regio. Ze hebben duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan. Met cateringconcepten op het gebied van gezonde voeding en een mix van eenvoud, creativiteit en pure smaak sluiten zij goed aan bij CORPUS.

Corpus
Op vrijdag 12 december 2014 is het contract ondertekend door Philippe Remmers, operationeel directeur van CORPUS Exploitatie BV en Hans van der Linde, directeur van Boenk + van der Linde Catering.

Op zoek naar een locatie?