Nieuws

Persbericht

Cateraar Boenk + Van der Linde Catering verder zonder Fred Weerdenburg

Ruim 1 jaar geleden is een samenwerking tot stand gekomen tussen Boenk Catering en Van der Linde Catering + Evenementen. Deze samenwerking is gebaseerd op het krachtige netwerk van Boenk Catering in de regio Den Haag en de kwalitatief hoogwaardige productie en uitvoering van Van der Linde Catering + Evenementen vanuit haar moderne ISO gecertificeerde productiecentrum tussen Rotterdam en Den Haag.

Nu de integratie is voltooid heeft Fred Weerdenburg, voormalig eigenaar van Boenk Catering, besloten een eigen richting op te gaan. “Het is tijd om een nieuwe toekomst in te gaan. De ervaring van het opstarten van Boenk Catering en uitbouwen tot een volwassen merk met een eigen karakter was een prachtige periode. Deze kennis ga ik nu delen met de markt vanuit mijn eigen management adviesbureau. Eigen ondernemerschap in de hospitality branche blijft toch mijn passie en uitdaging”, aldus Fred Weerdenburg.

Fred Weerdenburg gaat het komende jaar onder andere werken voor GL Events met als werkplek het World Forum in Den Haag. Hier zal hij verantwoordelijk zijn voor het opzetten en ontwikkelen van het nieuwe cateringconcept van World Forum.

Boenk + Van der Linde, gevestigd op de Hoge Nieuwstraat in Den Haag, zal onder leiding van Joyce Buskens verder in de Haagse regio de markt gaan bedienen. Joyce is en blijft het vaste gezicht. Samen met haar nieuwe collega Charissa Smit zal zij ook de komende periode de vaste relaties blijven bedienen en nieuwe samenwerking opzoeken. “Met nieuwe locaties in Den Haag, Scheveningen, Rijswijk, Wassenaar, Noordwijk en Leiden kunnen wij veel verschillende locaties aanbieden. Daarnaast staat ook het Sport1 Open tennis in Scheveningen volgend jaar weer op de agenda. Deze kansen bieden veel uitdaging om de komende jaren weer verder te groeien en onze ambities waar te maken”, voegt Joyce toe.

Op zoek naar een locatie?